lørdag den 29. januar 2011

lidt programstof

kladde til manual:
Bloggen her er en køleskabsdør med opslag påhæftet med magneter og tape. Noget krydser forbi på dagen uden nødvendigvis at være dagsaktuelt sådan forstået som opstået pågældende dag. Men har altså krydset bloghovedet (se bloghead)

Der er adskillige kategorier, sådan sceniske i forhåbentlig god forstand i spil. Dagsformen bestemmer lissom, hvad der i boksen. Om det er kollegaer fra oplæsninger, vi sammen har deltaget i. Om det er billeder fra Hald, fra forlaget Arena, fra andet forlæggeri, egne anmeldelser, digterier, tekst af egen avl, egne billedkunstfrembringelser, ja der vil forekomme diverse. Og i den forbindelse skal osse lige siges, at alle fotos er taget af bloggeren selv (undtaget meget få, og der skulle kreditering forhåbentlig være bragt i orden). Enkelte steder kan der være et navn som ikke er sat på plads under fotoet, men så kan den rare læserinde jo wikilikke og give mig et praj.
Nå, men kategorierne vil finde sit leje, og det vil vedblivende være usystematisk som dagene skifter kulør. Det kan i morgen være fra trio Albertine, eller mindre essay og klip fra andre blogge. Og det kan ofte nærme sig selvfremstilling og annoncering, såvel som tekstbidder, som flyder på samme scene, forhåbentlig flyder i egen ret. tekster på diverse baggrunde, på textiler og andet.  Men hvad er ikke scenisk og selvfremstillende, hvor to eller tre er forsamlet, ja hvor en er forsamlet i eget navn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar